Top

Retourfomulier

Retour / herroepingsformulier.


Het kan altijd voorkomen dat een artikel tegenvalt. In dat geval is het goed te weten dat u als particuliere consument een afkoelingsperiode heeft van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen dient u, als u het retour wilt sturen, dit kenbaar te maken middels onderstaand retour/herroepingsformulier. U heeft dan nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.
De verzendkosten en het risico van het terugsturen is voor de klant. Wij raden dan ook altijd aan om het aangetekend terug te sturen, dit in geval van verlies u bent verzekerd tot 500 Euro. Ook is een handtekening voor ontvangst nodig.

Wiltech.eu vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Wiltech.eu in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Wiltech.eu aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wiltech.eu gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. 
De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Aan:
Wiltech.eu
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel
061-2565225
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.