Top

Levering en Verzendkosten

Levering, Retourneren en Verzendkosten

 

Het verzenden van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd door Postnl, TNT Pakketservice, DHL, UPS, DPD of EMS. Wanneer uw bestelling te groot is om door uw brievenbus te passen zal deze als pakket worden verstuurd. Nadat wij uw betaling binnen hebben, zorgen wij dat deze in de meeste gevallen binnen 3-5 werkdagen word verzonden. Als er sprake is van een deel-zending, dan informeren wij u daar over. Bezorgadres kan geen postbus zijn.

Vertraagde verzending
In het uiterste geval duurt uw levering maximaal 30 dagen, mocht dit zo zijn, dan berichten wij u daar over. Zie ook de algemene leveringsvoorwaarden. In uw account kunt u zien of een bestelling reeds is verzonden of nog wordt verwerkt. U krijgt bij elke status-verandering een email.

Verzendkosten
De verzend en handelingskosten varieëren van €0.78 tot 20 gram, €3.85 voor de wat grotere producten tot €8.05 voor pakketzending tot 10 kg. Alles wat niet door de brievenbus past, sturen wij sowieso via een pakketdienst.
De verzendkosten zijn nooit hoger dan €8.05 (tot 10kg) boven 10kg 13,70 ( buitenland uitgezonderd) De tarieven zijn conform PostNL. Wij zullen nimmer te veel bezorgkosten in rekening brengen. Alle pakket-zendingen geschied aangetekend.

Retourzending
Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dient dit te gebeuren in de orginele onbeschadigde verpakking. U heeft als particulier een zichttermijn van 14 dagen, ingaand op het moment van ontvangst. Wanneer het product tegenvalt, kunt u, nadat u dit binnen 14 dagen kenbaar heeft gemaakt via het retourforumulier, het product terug sturen. Daar heeft u ook nog dan 14 dagen de tijd voor. De kosten voor het retourzenden dient u zelf te betalen, deze worden niet vergoed. Zorg voor voldoende frankering, retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande, kunnen we helaas niet in behandeling / ontvangst nemen. Neem voor het retourzenden altijd eerst contact met ons op, dat kan per mail, maar ook per telefoon.

Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende termen:
- Goed verpakt, in originele verpakking, met alle daarbij horende onderdelen, dus ook plasticzakjes en karton, het produkt moet her-verkoopbaar zijn.
- Het produkt mag geen rooklucht bevatten van bv sigaretten, pijp of sigaren.
- Het dient voldoende gefrankeerd verstuurd te worden naar onderstaand adres.
- U dient een kopie van uw factuur, bij te sluiten in de verpakking.
-Uw aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op het door ons bekende rekeningnummer. Dit is wettelijk bepaald. Voor de zekerheid zou u die nog kunnen vermelden.
Na deze 14 dagen zichttermijn kunt u het produkt niet meer ruilen of retourneren, dan is de koopovereenkomst een feit. Als u gebruik maakt van email, dan graag onder vermelding van uw klantnummer en ordernummer.

U kunt gebruikmaken van het retour en herroepingsformulier.


Adres retourzendingen:
Webshop Wiltech.eu
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel