30 juni 2019 Uit Door Webteam

Wiltech Levering en Retourneren

 

Het verzenden van uw bestelling
Onze bestellingen kunnen worden bezorgd door PostNL, DHL of DPD. Wanneer uw bestelling te groot is om door uw brievenbus te passen zal deze als pakket worden verstuurd. Nadat wij uw betaling binnen hebben, zorgen wij dat deze in de meeste gevallen binnen 3-5 werkdagen wordt verzonden. Als er sprake is van een deel-zending, dan informeren wij u daar over. Bezorgadres kan geen postbus zijn.
Vertraagde verzending
In het uiterste geval duurt uw levering maximaal 30 dagen, mocht dit zo zijn, dan berichten wij u daar over. Zie ook de algemene leveringsvoorwaarden. In uw account kunt u zien of een bestelling reeds is verzonden of nog wordt verwerkt. U krijgt bij elke status-verandering een email.
Verzendkosten
De verzendkosten zijn inclusief de handelingskosten variëren van €0.78 tot 20 gram, tot € 3.80 voor de wat grotere producten. De verzendkosten voor pakketten is vastgesteld op €6.95, wij versturen uw pakket in Nederland aangetekend tot 10 kg. Alles wat niet door de brievenbus past, sturen wij sowieso via een pakketdienst.
De verzendkosten zijn nooit hoger dan €6.95 ( boven 10 kg en buitenland uitgezonderd) U kunt tijdens de betaling uw adres opgeven, zodat u precies ziet, wat de verzendkosten zijn. Wij versturen naar Nederland, België en Duitsland.
Retourzending
 • Er dient binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een retournummer aangevraagd worden via het Retourformulier
 • De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het retournummer retour gestuurd te worden.
 • De retourartikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden.
 • Indien een verpakking beschadigd of aangebroken is, kan Wiltech.eu een bedrag in mindering brengen op de restitutie.
 • Artikelen, die uit hygiënisch oogpunt worden besteld, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen daardoor niet retour genomen worden. Dit wordt in de webwinkel en op de verpakking vermeld.
 • Onverkoopbare artikelen kunnen niet retour genomen worden.
 • De retourartikelen dienen goed verpakt retour gestuurd te worden.
 • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden toegestuurd.
 • Op de retourzending dient duidelijk het retournummer vermeld te staan.
 • Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant.
 • Verzendkosten zijn voor de koper

Wiltech.eu vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Wiltech.eu in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Wiltech.eu aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wiltech.eu gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Hoe een retourzending aanmaken
Wanneer u een product wilt terugsturen, kunt u gebruik maken van dit retour-formulier. U vult alle gegevens in, en verstuur deze door op de button “verzenden”  te klikken. U krijgt van ons een bevestiging van deze retour aanmelding. Stuur uw product pas retour nadat wij u een retournummer hebben toegestuurd. Zonder dit nummer kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen. Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zult u binnen 14 dagen uw aankoopbedrag teruggestort krijgen op de door ons bekende rekeningnummer.
Adres retourzendingen:
Webshop Wiltech.eu
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel