Top

Betalen

Hoe kunt u betalen bij Wiltech.eu

 

Betalen met iDeal

Betalen via het bekende iDeal betalingsysteem.

Via iDEAL (verlopig alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U betaald geen transactie kosten bij ons.
 
 
Betalen met Paypal
 
International payments by PaypalVia Paypal kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via het veilige Paypal website. U kunt inloggen op uw Paypal account en een paar klikken verder heeft u betaald. Na betaling zullen wij uw bestelling klaar maken voor verzending.
PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Via www.paypal.com kunt u inloggen op uw paypal-account en betalingen doen aan ons. Ook voor Paypal geldt, dat wij daar geen transactiekosten voor rekenen.
 
Betalen met MisterCash
 
Belgische klanten kunnen betalen middels BanContact / Mister CashMet Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten in onze webshop.
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Ook voor de betalingsvorm, rekenen wij geen kosten.
 
Betalen met DirectEbanking
 

German customers can be make payments bij Direct eBanking.

DirectEbanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. U betaald geen transactiekosten voor deze betalingsvorm. Daarmee voldoet DirectEbanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.
U ziet altijd onze bedrijfsnaam staan als begunstigde, dat is:
Wiltech.eu / Mobile Interactive Services
Desertosingel 89
2909PA Capelle aan den IJssel
 
Betalen met CreditCard van Mastercard en Visa
 
Betaling maken via Mastercard en VisacardU kunt in onze webshop ook betalen via de creditcard van Mastercard en Visa. U selecteer dan ook  de optie Paypal kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via het veilige Paypal website. U selecteer dan dat u met de creditcard wilt betalen, u vult de gegevens in en een paar klikken verder heeft u betaald. Ook hier geldt, u bent op een beveiligde website van paypal bezig, en dat staat voor veiligheid voor u. Kijk altijd of het adres begint met https:// en of er een slotje of een groene balk zichtbaar wordt. Geen kosten voor de betalingsvorm.
 
 
Uw gegevens zijn veilig.
Als u bij ons uw gegevens achter laat om een bestelling te doen, zijn deze beveiligd tegen "meeluisteren" door anderen. U kunt dit zien, afhankelijk van welke browser u gebruikt, komt hier een slotje, een groene balk of een groen slotje in de adresbalk.
De gegevens word versleuteld over het internet verzonden, zodat niemand dit kan zien.
Veilig voor u als klant.