9 juli 2019 Uit Door Webteam

Magazijn Wiltech.euWiltech.eu is onderdeel van Mobile Interactive Services NLD, een Internet Media bedrijf die zich richt op het maken van websites, webshops, fora en het hosten van websites voor het MKB.

Het begon allemaal in 1999 met slechts één website, www.telecom4all.com, die nu, in 2019 dus al weer 20 jaar online is, en wat zich toen richtte op een overzicht van de toen verkochte telefoons. Tegenwoordig hebben we deze website ingericht als Telecom vergelijker, het vergelijken van telefoonabonnementen en meer.

In 2004 zijn we van het zolderkamertje verhuisd en zijn we professioneler geworden, en zijn we begonnen met het maken van kleine websites voor de kleine portemonnee voor particulieren en bedrijven. Toen nog in html code, tegenwoordig doen we dat in WordPress.

Wat klein is, wordt groter, en in 2010 zijn we begonnen met het maken van webshops. Dit deden we eerst met een winkelplatform, ook voor klanten, later zijn we over gegaan op WordPress met Woocommerce, de ideale combinatie om een webshop te bouwen.

Ondertussen is het 2019, hebben we zelf meer dan 75 domeinnamen, al dan niet voorzien van fora, website of webshop, en één daarvan is deze webshop Wiltech.eu.

Wiltech.eu richt zich voornamelijk op de semi-professionele markt voor particulieren, instellingen en bedrijven. Met klanten in Nederland, België en Duitsland, maar ook ver daarbuiten weten klanten ons te vinden, ondertussen dus vanaf 2010 alweer.

En als het aan ons ligt, gaan we daar nog wel even mee door.

Wiltech.eu

Onderdeel van Mobile Interactive Services NLD